Sobre nosaltres

CERAROOT CLINIC dels germans doctors Oliva  va ser fundada amb la premisa: “Tractem als pacients com ens agradaria ser tractats en el seu lloc”. Els dos germans, el Dr. Josep Oliva Ochoa i el Dr. Xavi Oliva Ochoa formen un tandem sòlid amb una amplia experiencia i formació.

Des d’un principi CERAROOT CLINIC va crear un entorn clínic que ha anat creixent i creant diferents relacions internacionals amb els millors centres dentals del món. Desde l’any 2001 sóm membres del grup internacional “The Leading Dental Centers of The World” amb qui compartim els valors i una forma de treballar totalment innovadora, i sempre mirant el millor per als nostres pacients.

Les nostres col·laboracions en la formació de professionals en diferents universitats i centres tecnològics d’arreu del món, ens permet actualitzar el nostre coneixement i capacitats.

CERAROOT CLINIC ha creat els fonaments dels seus pilars en la recerca i desenvolupament de noves tècniques i materials.

L’any 1990 vàrem eliminar l’ús d’amalgames de mercuri per a fer obturacions dentals. En el seu lloc, vàrem començar a utilitzar composits i ceràmiques que són molt més biocompatibles i estètiques.

L’any 2000, vàrem deixar d’utilitzar metalls per a la producció de pròtesis dentals.

L’any 2004 els germans OLIVA vàrem desenvolupar el sistema d’implants de ceràmica sense metall CERAROOT. Es tracta d’un implant de zirconia que es molt biocompatible i que les millors universitats i clíniques del món estan incorporant en el seus tractaments.

Aquesta tendència sense metall “Metal-free”, iniciada per els germans OLIVA ha creat una revolució en la implantologia moderna. Hi ha un clar abans i després en el camp de la biocompatibilitat i esthetica dels tractaments dentals.

 

 

CERAROOT CLINIC de los hermanos y doctores Oliva fue fundada con la premisa: “Tratamos a los pacientes como nos gustaría ser tratados en su lugar”. Los dos hermanos, el Dr. Josep Oliva y el DR. Xavi Oliva Ochoa forman un tándem sólido con una amplia experiencia y formación.

Desde un principio CERAROOT CLINIC creó un entorno clínico que ha ido creciendo y creando diferentes relaciones internacionales con los mejores centros dentales del mundo. Desde el año 2001 somos miembros del grupo internacional “The Leading Dental Centers of The World” con quienes compartimos los valores y una forma de trabajar totalmente innovadora, y siempre mirando lo mejor para nuestros pacientes.

Nuestras colaboraciones en la formación de profesionales en diferentes universidades y centros tecnológicos de todo el mundo, nos permite actualizar nuestro conocimiento y capacidades.

CERAROOT CLINIC ha creado los cimientos de sus pilares en la investigación y desarrollo de nuevas técnicas y materiales.

En 1990 hicimos eliminar el uso de amalgamas de mercurio para hacer obturaciones dentales. En su lugar, empezamos a utilizar composites y cerámicas que son mucho más biocompatibles y estéticas.

En 2000, dejamos de utilizar metales para la producción de prótesis dentales.

En 2004 los hermanos OLIVA desarrollamos el sistema de implantes de cerámica sin metal CERAROOT. Se trata de un implante de zirconia que es muy biocompatible y que las mejores universidades y clínicas del mundo están incorporando en sus tratamientos.

Esta tendencia sin metal “Metal-free”, iniciada por los hermanos OLIVA ha creado una revolución en la implantología moderna. Hay un claro antes y después en el campo de la biocompatibilidad y Esthetic los tratamientos dentales.