Estètica

Una de les nostres especialitats es l’estètica dental i del somrriure.  El que fem es estudiar el cas de manera personalitzada mitjançant un estudi fotogràfic i video.

 

A continuació, seguint els dessitjos de cada pacient, es fa una proposta de diseny simulada amb ordinador mitjançant un programa cad/cam.

 

Tot seguit un sistema de fresat cad/cam produeix les peces disenyades anteriorment i es col·loquen sobre les dents del pacient amb un adesiu. D’aqueta manera el pacient pot visualitzar prèviament, com li quedaria en la boca. Si cal, aquesta prova de resina, ens permet fer canvis de forma de les dents fins que el pacient està totalment satisfet amb la proposta.

 

Finalment es produeixen les peces de ceràmica seguint la pauta anteriorment realitzada en resina, i es col·loquen en boca amb uns adhesius definitius.

 

El resultat final aporta a la persona una gran millora de l’estètica així com de l’autoestima.
Si vostè creu que el seu somrriure hauria de millorar, vingui a la nostra clínica. Li farem un estuid exhaustiu del seu cas i li explicarem quines opcions de tractament hi ha per millorar la seva imatge.

 

smile design cad/cam

smile design cad/cam