Ortodòncia Invisalign

Amb la ORTODÒNCIA podem alinear les dents i donar un somrriure bonic a les persones.

El  Dr. Xavi Oliva Ochoa  es màster en Ortodònica per la Universitat de Barcelona (UB) i per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El sistema INVISALIGN pren un enfoc modern per alinear les dents, utilitzant uns alineadors fets a mida per a vostè. Els alinedors estan fets d’un plàstic fi, llis i còmode que es col·loca sobre les dents. Portant els alineadors les dents es van movent gradualment seguint els paràmetres que hem planificat per a vostè en anterioritat. No hi ha brackets ni arcs de metall lligats sobre les dents. Tan sols cal canviar els alineadors cada 10 o 15 dies fins que el tractament està finalitzat. Aconseguirà un bon somrriure amb molt poca interferencia en la teva vida diaria. La millor part de tot el procés es que la majoria de gent no es dóna compte del tractament que estàs fent.

Imagen de previsualización de YouTube

El sistema ORTHOPULSE, es la última tecnologia per accelerar els tractaments d’ortodòncia. Els Drs. Oliva, han estat els primers de la península en incorporar aquesta tecnologia per als seus pacients.  Es tracta d’un aparell de silicona amb llums de led que s’activa automàticament al posar-se dins de la boca durant 10 minuts al dia. Aqusta llum produeix un efecte sobre la geniva i l’òs, afavorint el moviment dental. Amb el sistma Orthopulse, podem accelerar els tractaments disminuint així el temps de tractaments fins a un 50%. Aiximateix el sistema te un sistema de traçabilitat online, que permet al doctor mitjançant una app saber l’ús que es fà del aparell i les hores al dia i així saber en temps real en quina etapa de tractament es troba el pacient a casa seva.

 

orthopulse

Imagen de previsualización de YouTube